NYÍLT NAP 2024

A NYÍLT NAPUNKAT 2024. március 27-én szerdán 8:15-12:00 között tartjuk, melyre szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt gyermekével együtt.

A nyílt napra regisztrálni kell az alábbi linken:

 https://goo.gl/forms/DLWgqdRNPCyc8neD3

A regisztrációt március 25-én 20:00 órakor lezárjuk! Kérjük, hogy csak egy időpontra jelentkezzenek!

Ezzel a regisztrációval jelentkeznek egy 15 perces “Kerekítő” foglalkozásra, melynek során ölbevevős mondókákkal, kis mozgásos énekekkel játszunk a gyermekekkel a tornateremben. A foglalkozásokat egyszerre maximum 10-12 gyermek részvételével tartjuk. Ezután bemehetnek a kijelölt két csoportszobába: először a Bárányka (zöld) csoportba mozgásos játékokra, majd a Bárka (barna) csoportba, ahol egy kis barkács tevékenységre várjuk a gyerekeket. Jó idő esetén az udvarra is kimehetnek játszani. A csoportokban és az udvaron lehetőségük lesz az intézmény igazgatójával és az óvópedagógusokkal megismerkedni, esetleges kérdéseiket feltenni. Minden tevékenység 15 percig tart, körforgó rendszerben váltakoznak a csoportok.    A torlódás elkerülése érdekében kérjük, hogy tartsák be a megadott időpontokat!

Fontosnak tartjuk az első személyes találkozást, ezért szeretnénk megismerkedni a családokkal. Ezen a napon a jelenlegi óvodásaink nem lesznek az óvodában, így lehetőségük lesz nyugodt körülmények között megismerni az óvodánkat, az óvodapedagógusainkat, és feltenni esetleges kérdéseiket.

Kérjük, hogy hozzanak a gyermekek számára váltócipőt (a felnőttek pedig vegyék le a cipőjüket), mert a tornaterembe és a csoportszobákba nem lehet utcai cipővel bemenni! Kérjük, hogy a linken megadott időpontjuk előtt kb. 10 perccel korábban érkezzenek meg regisztrálás céljából az aulába!

Amennyiben mégsem tudnak a megadott időpontban megjelenni, kérjük, hogy jelezzék az óvoda e-mail címén: postmaster@betlehemovoda.t-online.hu

Szeretettel várjuk Önöket gyermekeikkel együtt!

Áldás, békesség!

Nagyné Szikszai Katalin

óvodavezető